Meld hier jouw klacht

Klanttevredenheid hebben wij erg hoog staan. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze diensten en producten.

Ben je toch ontevreden over een product of dienst van Unique Label. Dan willen wij dat weten. Vul hieronder het vragenformulier in. Wij daarna zo snel mogelijk contact met je op.

✅ Makkelijk en snel je klacht aanmelden

✅ Binnen 24 uur reactie via de mail of de telefoon

✅ We zoeken samen altijd de juiste oplossing

Klachtenprocedure Unique Label

Een klacht over Unique Label?

Unique Label wilt zijn klanten het grootste plezier en gemak laten ervaren met onze diensten en producten. Is er toch iets misgegaan? We zijn ons zeer bewust van onze verantwoordelijkheid. We willen graag weten waarin onze dienstverlening niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Unique Label neemt iedere klacht uiterst serieus en wil deze naar tevredenheid behandelen.

Hoe meld je jouw klacht bij Unique Label?

Wanneer je een klacht heb dan kan je deze melden. Hierdoor kunnen wij onze producten en diensten verbeteren. Je kan een vragenformulier invullen of een mail sturen met jouw klacht en deze doorgeven.

Wat doet Unique Label met jouw klacht?

Unique Label wil je klacht graag naar tevredenheid behandelen. We nemen daarom contact met je op om de klacht te bespreken en te overleggen wat de juiste behandeling is. Kunnen we je niet bereiken? Dan krijg je van ons via de mail een reactie. Terwijl je klacht in behandeling is houden we je op de hoogte van de voortgang.

Wat kun je doen als je het niet eens bent met de oplossing?

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met de geboden oplossing voor de klacht. Wat kun je doen als we er onderling toch niet uit komen? Dan kun je terecht bij de Geschillencommissie. De Geschillencommissie is onafhankelijk, onpartijdig en geeft consumenten een goedkope, snelle en laagdrempelige mogelijkheid om geschillen op te lossen. Unique Label is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Lees hier meer over op de website van de Geschillencommissie: www.degeschillencommissie.nl

Geschillen in de zakelijke branche

Als lid van de NRTO zijn wij automatisch aangesloten bij de Commissie Kwaliteitshandhaving NRTO. Als je vindt dat een klacht niet naar tevredenheid is afgehandeld door ons dan kun je je richten tot de Commissie Kwaliteitshandhaving NRTO (Papiermolen 34, 3994 DK Houten (info@nrto.nl). De uitspraak van de NRTO is hierbij bindend.
                   

Veelgestelde vragen bij een klacht

Hoe kan ik het beste mijn klacht indienen?

Via het formulier op onze website kan je meteen jouw klacht melden. We nemen dit uiterst serieus.

Ik heb een klacht ingediend bij Unique Label. Hoe nemen jullie contact met mij op?

Naar aanleiding van je vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact met je op.

Hoelang duurt heb voordat ik van jullie reactie krijg?

We streven erna om jouw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Je krijgt binnen 24 uur van ons reactie.

Wanneer er voor de inhoud van de klacht meer tijd nodig is. Dan zal je uiterlijk binnen 4 weken een antwoord van ons krijgen op jouw klacht.

Ik ben het oneens met de beslissing van Unique Label. Wat kan ik doen?

Unique Label neemt je klacht uiterst serieus en we willen deze naar tevredenheid behandelen. Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met de geboden oplossing voor de klacht. Wat kun je doen als we er onderling toch niet uit komen? Dan kun je terecht bij de Geschillencommissie.

De Geschillencommissie is onafhankelijk, onpartijdig en geeft consumenten een goedkope, snelle en laagdrempelige mogelijkheid om geschillen op te lossen. Lees hier meer over op de website van de Geschillencommissie: www.degeschillencommissie.nl.

De Geschillencommissie doet schriftelijk uitspraak. De uitspraak van de Geschillencommissie ontvang je per post en deze geldt voor beide partijen. De uitspraak moet altijd worden nagekomen en je kunt hiertegen niet in hoger beroep gaan.

Ben je het toch niet eens met de uitspraak van de Geschillencommissie? Dan kun je de uitspraak voorleggen aan de rechter. Soms vindt de rechter dat de procedure van de Geschillencommissie niet eerlijk (redelijk en/of billijk) is geweest.

Hoelang blijf mijn klacht bewaard?

Unique Label neemt je klacht uiterst serieus en we willen deze naar tevredenheid behandelen. Wij bewaren jou klacht minimaal 2 jaar. Na deze 2 jaar wordt jouw klacht uit ons systeem verwijderd.

                 

We komen zo snel mogelijk met een oplossing