Incompany trainingen

Samen de duurzame inzetbaarheid vergroten binnen jouw club


null

Opdrachtgevers van Unique Label

null

Waarom een Incompany training?

Dat werkstress en burn-out voor grote problemen zorgen is geen schrikbarend nieuws meer. Ook de digitalisering en automatisering brengen een fundamentele verandering in de manier van werken met zich mee.

Als HR-professional of manager sta je voor grote uitdagingen. Om mee te kunnen bewegen en wendbaar te blijven, moeten medewerkers meer leren dan alleen kennis en vaardigheden.

Steeds meer zien we dat iemands houding, mindset, soft-skills en intrinsieke motivatie een steeds belangrijkere rol speelt.

delano-cronie-van-unique-label-2

Waarom Unique Label?

De afgelopen jaren hebben ze bij verschillende organisaties training gegeven aan allerlei diverse mensen. Op Google worden ze door meer dan 200 mensen beoordeeld met een 4.9 uit 5.0.

Unique Label is sinds April 2022 lid van de NRTO. De NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Daarnaast bezit Unique Label ook het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet.

Enkele voordelen van een Incompany training zijn:

  • Medewerkers die beter in hun vel zitten
  • Goed presterende teams
  • Minder ziekteverzuim
  • Aantrekkelijke werkgever voor nieuw talent
  • Behoud en doorstoom van medewerkers
  • Duurzame inzetbaarheid
  • En ‘last but not least’ een blije CFO 😄

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Wij bieden coachingstrajecten en trainingen aan op de volgende drie niveaus.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij geloven dat duurzame

verandering van binnenuit komt.

Team ontwikkeling

Zonder samenwerking wordt het

potentieel niet volledig benut.

Leiderschapsontwikkeling

Steun van een leidinggevende is

essentieel voor succes.

In co-creatie met jou als HR-professional maken wij een leertraject voor het individu, het team of de gehele organisatie.

Wat zeggen anderen over mij

"Geholpen met meer focus!"

Delano heeft mij vooral geholpen door focus aan te brengen. Wat is de stip op mijn horizon en hoe ga ik alles onderverdelen in werkbare tussenstappen. Al met al is Delano een flexibele coach die ook nog eens erg leuk is om mee samen te werken! 

Joppe Stins – Founder Orange Mill 
                   

Veelgestelde vragen over een Incompany aanvraag

Wat gebeurt er nadat ik het formulier heb ingevuld?

Wanneer je het formulier hebt ingevuld, dan neemt een incompany adviseur contact met je op. De aanvraag wordt samen besproken. Wanneer je tevreden bent over jou keuze, dan kan een training of traject gestart worden.

Hoelang duurt het voordat ik reactie krijg?

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op. In de praktijk gebeurt dit vaak sneller.

Wanneer je voor 16.00 het formulier hebt ingevuld, dan nemen we diezelfde dag nog contact met je op.

Is het mogelijk om de Incompany trainingen online te laten plaatsvinden?

Jazeker! Een online training heeft dezelfde opzet als een klassikale training, met dien verschil dat je deze volgt via je computer, app, smartphone of tablet. Tijdens het aanmeldproces kies je als locatie ‘online’.

Met hoeveel deelnemers kunnen we in een groepstraining meedoen?

10 deelnemers per groep. Dit om de kwaliteit te waarborgen van de trainingen. Bij meer dan 5 deelnemers zijn er altijd 2 gecertificeerde trainers van Unique Label aanwezig zijn.

Is er ruimte voor persoonlijke leerdoelen van mijn werknemers?

Juist, dit is volgens eerdere deelnemers één van de sterkste aspecten van onze aanpak. We laten de trainingen aansluiten op de leerbehoefte van iedere deelnemer. Voorafgaand aan een training heeft de deelnemer de mogelijkheid om gebruik te maken van een (telefonische) intake.

Tijdens deze intake gaan wij in op jouw situatie en omstandigheden en stellen wij je persoonlijke doelstellingen vast. De trainer kan hierdoor jouw leerdoelen verwerken in de training.

Biedt Unique Label ondersteuning na een training?

Na het volgen van een training biedt Unique Label een uniek support-programma. Het support-programma via onze Community heeft als doel jou te ondersteunen bij het in praktijk brengen van het geleerde tijdens de training. Aan het einde van een volledige training zal de trainer hier meer over toelichten.

Hoe zijn jullie trainingen opgezet?

Het uitgangspunt van onze trainingen is leren door te doen. In onze trainingen worden theorie en praktijk afgewisseld. Jouw praktijkcasussen kunnen worden ingebracht en uitgewerkt. Afhankelijk van de training worden er rollenspellen ingezet. Deze kunnen eventueel worden opgenomen en teruggekeken. Er worden ook opnames gemaakt van de trainingen.

Zijn de trainingsmaterialen inbegrepen in de prijs?

Jazeker. Trainingsmappen en -materialen zijn inbegrepen in de prijs.

                 

Samen de krachten bundelen?

Plan hier een gesprek in