Incompany trainingen

Wij helpen jou om verzuim bij je werknemers te verminderen en de productiviteit te verhogen

Bel afspraak inplannen


null

Opdrachtgevers van Unique Label

null

Waarom een Incompany training?

Dat werkstress en burn-out voor grote problemen zorgen is geen schrikbarend nieuws meer. Ook de digitalisering en automatisering brengen een fundamentele verandering in de manier van werken met zich mee.

Als HR-professional of manager sta je voor grote uitdagingen. Om mee te kunnen bewegen en wendbaar te blijven, moeten medewerkers meer leren dan alleen kennis en vaardigheden.

Steeds meer zien we dat iemands houding, mindset, soft-skills en intrinsieke motivatie een steeds belangrijkere rol speelt.

Bel afspraak inplannen

Waarom Unique Label?

Mariëlle en Delano zijn de oprichters van Unique Label. Een bedrijf voor loopbaancoaching, e-learning en trainingen. De afgelopen jaren hebben ze bij verschillende organisaties training gegeven aan allerlei diverse mensen. Op Google worden ze door meer dan 200 mensen beoordeeld met een 4.9 uit 5.0.

Unique Label is sinds April 2022 lid van de NRTO. De NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Daarnaast bezit Unique Label ook het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet.

Enkele voordelen van een Incompany training zijn:

  • Medewerkers die beter in hun vel zitten
  • Goed presterende teams
  • Minder ziekteverzuim
  • Aantrekkelijke werkgever voor nieuw talent
  • Behoud en doorstoom van medewerkers
  • Duurzame inzetbaarheid
  • En ‘last but not least’ een blije CFO 😄
Bel afspraak inplannen

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Wij bieden coachingstrajecten en trainingen aan op de volgende drie niveaus.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij geloven dat duurzame

verandering van binnenuit komt.

Team ontwikkeling

Zonder samenwerking wordt het

potentieel niet volledig benut.

leiderschapsontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling

Steun van een leidinggevende is

essentieel voor succes.

Wij maken in co-creatie met jou als HR-professional of manager een leertraject voor het individu, het team of de gehele organisatie.

Bel afspraak inplannen

Wat zeggen anderen over ons

"Ze haalt het beste uit anderen"

Ik heb het genoegen gehad om een klein jaar met Mariëlle samen te werken. Met haar energie, creativiteit, positieve mensbeeld en scherpe vragen weet ze het beste uit zichzelf en anderen te halen. Vanuit haar sterke mensgerichtheid ziet ze altijd iemands talenten, soms beter dan de persoon zelf.

Bernard Croonenberg – Manager bedrijfsvoering

"Geholpen met meer focus!"

Delano heeft mij vooral geholpen door focus aan te brengen. Wat is de stip op mijn horizon en hoe ga ik alles onderverdelen in werkbare tussenstappen. Al met al is Delano een flexibele coach die ook nog eens erg leuk is om mee samen te werken! 
Joppe Stins – Founder Orange Mill 
                   

Veelgestelde vragen over een Incompany aanvraag

Wat gebeurt er nadat ik het formulier heb ingevuld?

Wanneer je het formulier hebt ingevuld, dan neemt een incompany adviseur contact met je op. De aanvraag wordt samen besproken. Wanneer je tevreden bent over jou keuze, dan kan een training of traject gestart worden.

Hoelang duurt het voordat ik reactie krijg?

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op. In de praktijk gebeurt dit vaak sneller.

Wanneer je voor 16.00 het formulier hebt ingevuld, dan nemen we diezelfde dag nog contact met je op.

Is het mogelijk om de Incompany trainingen online te laten plaatsvinden?

Jazeker! Een online training heeft dezelfde opzet als een klassikale training, met dien verschil dat je deze volgt via je computer, app, smartphone of tablet. Tijdens het aanmeldproces kies je als locatie ‘online’.

Met hoeveel deelnemers kunnen we in een groepstraining meedoen?

10 deelnemers per groep. Dit om de kwaliteit te waarborgen van de trainingen. Bij meer dan 5 deelnemers zijn er altijd 2 gecertificeerde trainers van Unique Label aanwezig zijn.

Is er ruimte voor persoonlijke leerdoelen van mijn werknemers?

Juist, dit is volgens eerdere deelnemers één van de sterkste aspecten van onze aanpak. We laten de trainingen aansluiten op de leerbehoefte van iedere deelnemer. Voorafgaand aan een training heeft de deelnemer de mogelijkheid om gebruik te maken van een (telefonische) intake.

Tijdens deze intake gaan wij in op jouw situatie en omstandigheden en stellen wij je persoonlijke doelstellingen vast. De trainer kan hierdoor jouw leerdoelen verwerken in de training.

Biedt Unique Label ondersteuning na een training?

Na het volgen van een training biedt Unique Label een uniek support-programma. Het support-programma via onze Community heeft als doel jou te ondersteunen bij het in praktijk brengen van het geleerde tijdens de training. Aan het einde van een volledige training zal de trainer hier meer over toelichten.

Hoe zijn jullie trainingen opgezet?

Het uitgangspunt van onze trainingen is leren door te doen. In onze trainingen worden theorie en praktijk afgewisseld. Jouw praktijkcasussen kunnen worden ingebracht en uitgewerkt. Afhankelijk van de training worden er rollenspellen ingezet. Deze kunnen eventueel worden opgenomen en teruggekeken. Er worden ook opnames gemaakt van de trainingen.

Zijn de trainingsmaterialen inbegrepen in de prijs?

Jazeker. Trainingsmappen en -materialen zijn inbegrepen in de prijs.

                 

Judith

HRM office - Portiva

"Ik beveel Mariëlle ten zeerste aan."

Mariëlle staat als coach en trainer echt klaar voor de medewerkers binnen ons bedrijf. Ze heeft verschillende medewerkers geholpen met klachten als stress en burn-out. Met haar positieve energie, inlevingsvermogen en passie voor haar vak krijgt ze het voor elkaar om mensen in hun kracht te zetten, zodat ze weer met zelfvertrouwen en plezier naar het werk toe gaan. De communicatie tussen Mariëlle en mij als opdrachtgever verliep ook erg prettig. Een mooie combinatie tussen persoonlijk en professioneel. Ze hield mij altijd op de hoogte, maar als ze weet precies wat ze wel en niet kan delen. Mocht je als HR-professional of leidinggevende op zoek zijn naar een goede coach of trainer die jouw medewerkers kan helpen om meer geluk in hun werk te ervaren. Dan beveel ik Mariëlle ten zeerste aan. 

Als je open staat voor verschillen, vind je vanzelf de overeenkomsten

Mariëlle Sonneveld |Oprichter Unique Label