Over Unique Label

Mariëlle en Delano zijn de oprichters van Unique Label. Een bedrijf met het NRTO-keurmerk voor professionele coach opleidingen.


Wil jij coach worden en geld verdienen met je passie? Vraag dan hieronder een gratis gesprek aan.

Onze kernwaarden

Mensen helpen in hun loopbaan is waar wij echt blij van worden. Dit brengt natuurlijk een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Werken is voor veel mensen een heel belangrijk onderdeel van hun leven. Daarom gaan wij hier op een hele professionele manier mee om. Het bedrijf Unique Label is een onderdeel van wie wij zijn. We zeggen ook wel, jij bent je bedrijf. Daarom willen we met Unique Label ook een voorbeeld zijn. Onze kernwaarden dragen uit wie wij zijn. En waar wij voor staan. 

Kernwaarden van Unique Label

  • Authenticiteit
  • Verbinding
  • Groei
  • Excellentie
  • Diversiteit & Inclusie
  • Dienstbaarheid

Onze methodiek 

Dit is wat wij hebben ontdekt in de afgelopen jaren: als jij ergens in gelooft en er echt voor wilt gaan, dan heb je een goed methodisch stappenplan nodig om het mogelijk te maken. Bij Unique Label hebben we onze eigen unieke methodiek ontwikkeld. Met deze methodiek is het leven van honderden mensen positief getransformeerd. Onze unieke methodiek bestaat uit 6 stappen. Het eerste witte deel van de methodiek gaat over de binnenkant. In het tweede deel ligt de focus op de buitenkant. Wat is het mooie van deze unieke methodiek?! Het is simpel en succesvol!

Onze samenwerkingen  

Als we in één woord naar onze klanten moesten communiceren dan is het woord dankbaarheid. De klanten waar wij trainingen en coaching geven blijft maar groeien. En in alle eerlijkheid, het zijn zeker niet de minste. Als je ons een paar jaar geleden had verteld wat er nu allemaal gebeurt, dan hadden we je denk ik voor gek verklaard. De unieke ervaring zoals het spreken op volle events geeft echt een kick.

Start vandaag met je droom om coach te worden