Wie zijn Mariëlle & Delano?

Mariëlle en Delano zijn de oprichters van Unique Label. Een bedrijf met het NRTO-keurmerk voor professionele loopbaancoaching, E-learning en Training.


Wil jij meer richting in je loopbaan? Voldoening in je werk? Of handvatten voor het vinden van je droombaan. Vraag dan hieronder een gratis loopbaangesprek aan. 

Onze kernwaarden

Mensen helpen in hun loopbaan is waar wij echt blij van worden. Dit brengt natuurlijk een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Werken is voor veel mensen een heel belangrijk onderdeel van hun leven. Daarom gaan wij hier op een hele professionele manier mee om. Het bedrijf Unique Label is een onderdeel van wie wij zijn. We zeggen ook wel, jij bent je bedrijf. Daarom willen we met Unique Label ook een voorbeeld zijn. Onze kernwaarden dragen uit wie wij zijn. En waar wij voor staan. 

Kernwaarden van Unique Label

 • Authenticiteit
 • Verbinding
 • Groei
 • Excellentie
 • Diversiteit & Inclusie
 • Dienstbaarheid

Onze methodiek 

Dit is wat wij hebben ontdekt in de afgelopen jaren: als jij ergens in gelooft en er echt voor wilt gaan, dan heb je een goed methodisch stappenplan nodig om het mogelijk te maken. Bij Unique Label hebben we onze eigen unieke methodiek ontwikkeld. Met deze methodiek is het leven van honderden mensen positief getransformeerd. Onze unieke methodiek bestaat uit 6 stappen. Het eerste witte deel van de methodiek gaat over de binnenkant. In het tweede deel ligt de focus op de buitenkant. Wat is het mooie van deze unieke methodiek?! Het is simpel en succesvol!

over unique label

Deze mensen helpen wij

Je kan niet iedereen helpen, maar je kan wel iemand helpen. Dit is één van de bekende uitspraken van de Amerikaanse predikant Joel Osteen. De laatste 3 jaar helpen wij een mooie groep unieke mensen. De mensen die wij helpen met onze diensten zijn:

 • Young professionals 
 • Zelfstandige ondernemers (ZZP'ers)
 • Hoog sensitieve personen (HSP) 
 • 40 plussers 
 • Medewerkers
 • Hoger opgeleiden

Onze samenwerkingen  

Als we in één woord naar onze klanten moesten communiceren dan is het woord dankbaarheid. De klanten waar wij trainingen en coaching geven blijft maar groeien. En in alle eerlijkheid, het zijn zeker niet de minste. Als je ons een paar jaar geleden had verteld wat er nu allemaal gebeurt, dan hadden we je denk ik voor gek verklaard. De unieke ervaring zoals het spreken op volle events geeft echt een kick. Als je dan ook nog eens wordt gevraagd om training te geven bij het Ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid. Dat is echt een eer! 

Veelgestelde vragen

                   

Veelgestelde vragen over het loopbaangesprek

Voor wie is dit gesprek?

Dit gesprek is voor ambitieuze mensen die een baan willen vinden die echt bij hen past. Maar bij wie het op dit moment niet lukt.

Hoe kan ik een gesprek inplannen?

In de online agenda kan jij een datum en tijdstip uitkiezen voor een adviesgesprek met een loopbaancoach.

Waarom moet ik een vragenlijst invullen

Door de vragenlijst in te vullen kan de loopbaancoach jou zo goed mogelijk verder helpen. Naar aanleiding van jouw antwoord stellen we persoonlijke vragen op die jou verder gaan helpen.

Ik heb nog nooit eerder met een loopbaancoach gesproken. Is dit dan iets voor mij?

Het kan best een beetje spannend zijn als je nog nooit eerder met een coach hebt gesproken. Laat dit je gerust stellen. Alle loopbaancoaches van Unique Label zijn gecertificeerd. Op google scoren we een 4.9 uit 5. Beoordeeld door meer dan 200 mensen.

Op naar de next level in je loopbaan