Werkgeluk community

Waar passie en professionaliteit samenkomen voor een duurzame organisatie.

Werkgeluk community

Waar passie en professionaliteit samenkomen voor een duurzame organisatie.

Voel je de druk van verzuim en verloop?

In de dynamische wereld van Human Resources zijn er uitdagingen die zelfs de meest doorgewinterde professionals wakker houden. Van het aanpakken van een hoog personeelsverloop tot het reduceren van verzuim; deze pijnpunten raken de kern van elke organisatie. Voeg daarbij de zoektocht naar een betere employee experience en je hebt een missie die zowel ontmoedigend als cruciaal is.


Dit is waar de Werkgeluk Community binnenstapt - een plaats waar deze uitdagingen worden omgezet in kansen voor groei en verandering.

Join the club


Waarom welgeluk essentieel is: Het PwC Bewijs

Waarom welgeluk essentieel is:
Het PwC Bewijs

pwc-onderzoek-welzijn
PwC's baanbrekend onderzoek onthult dat investeringen in de werknemerservaring, de zogenaamde 'employee experience', organisaties tot 12,6% van hun omzet kunnen besparen. Dit is geen verre belofte, maar een bewezen realiteit die wij in onze community tot leven brengen door:

Voordelen van de werkgeluk community

Werkgeluk Fast Food

Zeg vaarwel tegen de urenlang dolen in de digitale woestijn van LinkedIn voor die oase van kennis. Wij serveren je de sappigste inzichten in werkgeluk direct op je bordje. Onze Kennis-Snackpack is de fast food van wijsheid - zonder de calorieën, vol met voedingsstoffen.

Het Ultieme HR-Samenzijn

Laat 'vreemde ogen' je wereld verlichten in onze Netwerk-Nirvana. Hier smelten muren weg en openen deuren zich naar een universum vol verse perspectieven. Kom in contact, deel je verhaal, en vind je tribe.

Maatwerk Masterclasses

Sla het algemene over en zoom direct in op wat jij nodig hebt . Jouw wensen zijn onze commando's. Deze masterclasses zijn jouw geheime wapen in de wereld van werkgeluk – exclusief ontworpen voor de HR-professional die geen genoegen neemt met 'one size fits all'.

Werkgeluk expert

Elke maand de mogelijkheid om één-op-één te sparren met een werkgeluk expert. Jouw professionele bartender staat klaar om je de perfecte mix te serveren die jou, je team, en je bedrijf doet bruisen.

"Ik scheid het kaf van het koren in werkgeluk.
Jij krijgt het beste van de oogst."

"Ik scheid het kaf van het koren in werkgeluk.Jij krijgt het beste van de oogst."

Investeer in Geluk, Oogst Succes

Jouw persoonlijke budget is meer dan een cijfer op papier. Het is een ticket naar innovatie, een paspoort naar groei, een investering in het meest kostbare kapitaal: geluk. Met dit budget open je een schatkist aan mogelijkheden.

In ons HR-heldenforum kun je al je vragen kwijt, schatten aan kennis delen, en een confettikanon aan successen afschieten. Dit is de plek waar je razendsnel feedback krijgt van de crème de la crème uit de HR-wereld – mensen die het klappen van de zweep kennen en al precies hebben uitgevogeld wat jij nu voor je kiezen hebt.

En dat is nog niet alles! Onze community is als een koffiecorner voor de HR-elite; perfect om te sparren met gelijkgestemden en partnerships te smeden die net zo stevig zijn als de koffie sterk is. Het netwerkfeestje waar elke HR-professional een uitnodiging voor wil!

Klaar voor meer werkgeluk? Join the club

Maandelijks

149,-
97,-
Excl.btw
 • Altijd op de hoogte van de laatste onderzoeken en trends over werkgeluk
 • (Online) sessies met professionals van andere organisaties
 • Online academy om te groeien in je rol als professional
 • Live events met werkgeluk expert
 • Maandelijks 1-1 gesprek met een werkgeluk coach
 • Maandelijks opzegbaar

De beste keuze

Jaarlijks

1499,-

825,-

Excl.btw
 • Altijd op de hoogte van de laatste onderzoeken en trends over werkgeluk
 • (Online) sessies met professionals van andere organisaties
 • Online academy om te groeien in je rol als professional
 • Live events met werkgeluk expert
 • Maandelijks 1-1 gesprek met een werkgeluk coach
 • 3 maanden gratis als je hiervoor kiest
Over Delano Cronie

Over Delano Cronie

  Mijn missie is de Nederlandse arbeidsmarkt nummer 1 maken in werkgeluk.

  1️⃣ Delano is niet zomaar een trainer. Hij heeft de vloeren van talloze organisaties gesleten met zijn befaamde trainingen. Zijn toko is niet alleen bekroond met het keurmerk van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, maar op Google regent het ook nog eens vijfsterrenrecensies – bam, een dikke 4,9 uit 220 beoordelingen.

  2️⃣ Deze gozer mixt ondernemerschap met een snufje onderwijs en een flinke scheut fysiotherapie voor een unieke cocktail van inzichten. Sparren met Delano? Bereid je voor op een ideeëntsnuami die jouw manier van denken op z'n kop zet.

  3️⃣ Wanneer Delano z'n neus niet in de boeken steekt voor minstens 4 uur per dag, is hij waarschijnlijk aan het brainstormen over zelfontwikkeling en werkgeluk. Hij is jouw persoonlijke Google op benen, klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Loop een rondje met deze wandelende encyclopedie en je verlaat het gesprek slimmer dan Einstein. 

Veelgestelde vragen over de werkgeluk community

Voor wie is deze werkgeluk community?

Deze community is voor HR-professionals, L&D specialisten en intercedenten die het werkgeluk binnen de organisatie willen vergroten.

Welke meerwaarde heeft deze community naast de trainingen of andere online platformen die al worden aangeboden?

Deze community slaat 100% aan op jouw behoefte. Dit komt omdat we allemaal een gezamenlijk doel hebben. Wij willen het werkgeluk binnen de organisatie en de Nederlandse arbeidsmarkt vergroten. Alle trainingen, trends en gesprekken zijn dus volledig afgestemd op dit doel.

Hoeveel mensen binnen de organisatie kunnen gebruik maken van de community werkgeluk?

Er is één persoon die met zijn persoonlijk budget lid wordt van de werkgeluk community. Alle informatie mag gedeeld worden met de mensen binnen de organisatie.

Kan ik lid worden van de werkgeluk community met je persoonlijk budget?

Ja, absoluut. Dat heeft ook onze voorkeur.

Met de Werkgeluk Community aan je zijde, transformeer je jouw organisatie naar een oase van werkvreugde.

Met de Werkgeluk Community aan je zijde, transformeer je jouw organisatie naar een oase van werkvreugde.