Masterclass
Start je online bedrijf

9 januari om 10:00

Businesscoach - Delano Cronie

Negen jaar geleden zette ik de eerste stap op het pad van ondernemerschap, terwijl ik nog parttime werkte als gymdocent. De reis was vol hobbels en uitdagingen, maar in de afgelopen drie jaar ben ik volledig overgestapt op fulltime ondernemen.


In deze masterclass deel ik mijn ervaringen, zodat jij de valkuilen kunt omzeilen en sneller succes kunt behalen. Ik laat je de lessen zien die ik heb geleerd, zodat jij ze niet op de harde manier hoeft te leren.

Deze masterclass is voor jou...

  • Als je (startende) ondernemer bent en een online bedrijf wil beginnen
  • Als je de vertaalslag van offline naar online willen maken.
  • Als je niet meer uurtje factuurtje wilt werken
  • Als je wil weten hoe je hoogwaardige producten verkoopt 
  • Als je snel en slim aan klanten wil komen voor een consistent omzet
  • Als je wil weten hoe je geld verdient waarbij de overheid je beste vriend is

Wat zeggen anderen over mij

coach persoonlijke ontwikkeling

Over Delano Cronie

Als kind kreeg ik van mijn moeder al mee dat ik geboren was om te ondernemen. Waarom, vraag je? Omdat ik diep vanbinnen wist dat het leven zoveel meer te bieden heeft. Na twaalf jaar onderwijs en vijf jaar als fysiotherapeut, voelde ik het: tijd voor een nieuwe, gedurfde stap. Dus, midden in de coronacrisis, nam ik afscheid van mijn baan als gymdocent om full-time te gaan ondernemen. Dag zekerheid van een vast inkomen, hallo ondernemerschap!


Ondernemen is fantastisch, echt waar, maar ook loodzwaar, zeker in het begin. Daarom deze uitnodiging: volg deze masterclass. Ik had gewild dat ik aan het begin van mijn ondernemersavontuur mezelf als mentor had gehad.