Masterclass
De 5 stappen naar je droomleven

28 december om 19:30

Lifecoach - Nathalie

Drie jaar terug was ik net als jij: ongelukkig, gezondheidsproblemen, en een liefdesleven dat nergens op leek. Maar nu leef ik mijn droom op Ibiza. In mijn masterclass onthul ik hoe ik van een burn-out naar dit geweldige leven ben gegaan, zodat jij hetzelfde kunt doen!

Deze masterclass is voor jou...

  • Als je niet weet wat je wilt in het leven
  • Als je voelt dat je niet het maximale uit jezelf haalt
  • Als je toe bent aan een nieuwe fase in je leven
  • Als je klaar bent met onzekerheden, angsten en twijfels over je leven
  • Als je de 5 stappen wilt weten van een burn-out naar een droomleven

Wat zeggen anderen over mij

Over Nathalie

Als iemand mij drie jaar terug had gezegd: "Jij, op Ibiza, wonend met je grote liefde, als life coach die mensen helpt hun droomleven te bereiken", dan had ik waarschijnlijk gedacht dat je niet goed wijs was. Maar kijk nu eens, het is mijn realiteit. Hoe is dit mogelijk?

Op de middelbare school was ik dat meisje dat nooit echt van leren hield. Ik voelde altijd dat er meer moest zijn dan dit. Dus, zoals velen, ging ik aan het werk. Ik ben in de fashion gaan werken, maar het voelde niet als mijn roeping.


In 2020 stortte mijn wereld in. Mijn gezondheid, mijn baan, mijn relatie, mijn thuis - alles viel weg. Ziek en gebroken lag ik op de bank bij mijn moeder, starend naar "Verliefd op Ibiza". Er klikte iets. Ik moest daarheen. Een paar weken later boekte ik een enkeltje Ibiza - en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.


Nu, bijna drie jaar later, woon ik op het heerlijke eiland Ibiza. Ik wil jou ook zo'n leven gunnen. Als ik vanuit een burn-out naar dit leven kon springen, dan kan jij dat ook. Ik kijk ernaar uit om jou te helpen dit geheim te ontdekken. 🙂