Jouw aanmelding is gelukt! 🎉 Lees de mails goed door! Maar...wil jij vanaf nu als ambassadeur van Unique Label per aanmelding € 200 commissie verdienen? 

Lees dan verder!

Jouw aanmelding is gelukt! 🎉 Lees de mails goed door! 
Maar... Wil je vanaf nu als ambassadeur van Unique Label per aanmelding € 200 commissie verdienen? 

Lees dan verder!

Wat houdt de samenwerking voor het STAP-budget precies in?

Unique Label is opzoek naar ambassadeurs. Door de krachten samen te bundelen kunnen we zoveel mogelijk mensen aan hun droombaan helpen. En het allermooiste is. We kunnen daarvoor het STAP-budget inzetten. 

Wat is het STAP-budget? STAP staat voor STimulering ArbeidsmarktPositie. Deze subsidie heeft een jaarlijkse omvang van 200 miljoen. De looptijd is t/m 2026. Elk jaar zijn er 6 tijdvakken waarin de Nederlandse burger éénmaal per jaar gebruik kan maken van het STAP-Budget.

Unique Label bezit het NRTO-keurmerk. Door het NRTO-keurmerk hebben wij de goedkeuring van de overheid. Hierdoor kunnen wij het programma "vind je droombaan" volledig kosteloos t.w.v. € 1000,- kado geven.

Als je met ons wilt gaan samenwerken. Dan ontvang jij als ambassadeur een beloning. Dit betekent dat je per aanmelding € 200,- krijgt als ambassadeur.

Meedoen


Een win-win voor alles en iedereen

Een praktijkvoorbeeld

Stel: Roy doet mee aan ons programma: “Vind jouw droombaan”. Het programma t.w.v. € 1000 wordt volledig vergoed vanuit het STAP-budget. Dit vergroot het werkgeluk en plezier van Roy (WIN). Doet Roy mee via jou als samenwerkingspartner? Dan ontvang jij een kickback fee commisse van 20% (WIN). Unique Label is blij omdat wij Roy helpen naar zijn droombaan (WIN). En last but not least. Ook de Nederlandse overheid is blij. Want dankzij ons programma vindt Roy zijn droombaan. Roy werkt daarna vanuit zijn passie en talenten. Hierdoor wordt de duurzame inzetbaarheid in werkend Nederland vergroot.
Meedoen

Meedoen met deze samenwerking?

Hoe werkt het?

Kijk of je écht achter het programma kan staan 

Hieronder vind je een trailer van ons programma: "vind jouw droombaan". Ga verder naar stap 2 als je écht achter dit programma staat. 

Stap 2: Ontvang € 200,- commissie voor iedere aanmelding

Wanneer je aanvraag is goed gekeurd, dan ben je een ambassadeur van Unique Label. Nadat het UWV definitief de subsidie heeft toegewezen. Ontvang jij de beloofde commissie voor iedere aanmelding van € 200,-

Kan je achter het programma staan?

Kijk of je écht achter het programma kan staan 

Hieronder vind je een trailer van ons programma: "vind jouw droombaan". Ga verder naar stap 2 als je écht achter dit programma staat. 

Trailer: "Vind jouw droombaan"

Hoe werkt het met de unieke link

Stap 2: Ontvang € 200,- commissie voor iedere aanmelding

Wanneer je aanvraag is goedgekeurd, dan ben je een ambassadeur van Unique Label. Nadat het UWV definitief de subsidie heeft toegewezen. Ontvang jij de beloofde commissie voor iedere aanmelding van € 200,-

Trailer: "Dashboard en de unieke link"

Samen Nederland een stukje mooier maken?

Waarom wil je met Unique Label samenwerken?

Samen het verschil maken

Mariëlle en Delano zijn de oprichters van Unique Label. Unique Label is lid van de NRTO. En we hebben het NRTO-keurmerk. Hierdoor mag Unique Label meedoen met het STAP-budget. De afgelopen 4 jaar heeft Unique Label meer dan 500 honderd mensen geholpen naar meer plezier en voldoening in hun werk. Daarvoor kregen ze meer dan 210+ Google reviews. Met een 4.9 uit 5.0!


Het is onze missie om iedereen in Nederland gelijke kansen te geven. Meer ruimte voor diversiteit en inclusie, werkplezier en autonomie. Door dit alles dragen wij bij aan de duurzame inzetbaarheid in Nederland. De subsidie van het STAP-budget duurt t/m 2026. Wil je hierin een steentje bijdragen? Dan is dit jouw kans!

81231431

KVK nummer Unique Label
210+
4.9 uit 5.0 Google Reviews
4+
Jaar bezig met coaching en training

Delen is vermenigvuldigen en daardoor maken we het verschil!

Veelgestelde vragen door samenwerkingspartners

Welk risico loop ik als bedrijf of individu?

Antwoord:

Je loopt echt 0 risico. Waarom….

Je krijgt van ons een unieke website link. De deelnemers melden zich via deze link aan.

Dit alles staat bij ons op een heel goed beveiligd systeem.
Je geeft als bedrijf dus op GEEN enkele manier data of AVG gevoelige gegevens door aan Unique Label.

Voor wie is het STAP-Budget?

Ben je woonachtig in Nederland? Heb je een BSN-nummer? En voldoe je aan deze 3 criteria? Dan kan je gebruik maken van het STAP-budget? Dit zijn de 3 criteria waar je aan moet voldoen:

✅ Je bent een EU-burger of een familielid van een burger van de EU.

✅ Je bent tussen de 18 en 67 jaar oud.

✅ Je bent in de afgelopen 2 jaar voor minstens 6 maanden in Nederland verzekerd geweest voor de volksverzekeringen.

❌ Je mag niet eerder dit jaar het STAP-budget hebben gebruikt.

Wanneer is de deelnemer precies aangemeld?

Antwoord:

De deelnemer meldt zich aan via jouw unieke link. Daarna ontvangt de deelnemer een STAP-aanmeldbewijs. Dit bewijs moet de deelnemer als bijlage uploaden in het UWV STAP-Portaal.

Wanneer dit gelukt is en het UWV heeft de aanvraag goedgekeurd, dan is de deelnemer aangemeld.

Hoe vaak per jaar mag een deelnemer van het STAP-budget gebruik maken?

Antwoord:

Een deelnemer mag maximaal 1 keer per jaar gebruik maken van het STAP-budget.

Wat is de omvang van het STAP-budget?

Antwoord:

In 2022 is er 160 miljoen beschikbaar, in de jaren daarna loopt het budget op tot 200 miljoen. Dit bedrag wordt over de aanvraagtijdvakken verdeeld. De inschatting is dat hiermee ongeveer 200.000 personen per jaar
met behulp van een STAP-budget scholing kunnen volgen.

Wanneer krijg ik de commissie toegewezen?

Antwoord:

Nadat de scholing is afgerond, zal de subsidie door het UWV moeten worden vastgesteld. Dat betekent dat het UWV controleert of aan alle verplichtingen is voldaan voordat ze de subsidie definitief toekennen.

Unique Label zal hiervoor binnen 3 maanden na afloop van het scholingstraject een bewijs van deelname naar UWV sturen. Vervolgens wordt de subsidie definitief toegekend. Wanneer dit proces is gebeurd, dan krijg je z.s.m uitbetaald.

Wat gebeurt er als de deelnemer het programma niet kan volgen of niet kan afronden? En toch een vooraanmelding heeft gehad?

Antwoord:

Als de deelnemer de scholing niet kan starten of kan afronden, dan bestaat er geen recht op subsidie. Je ontvangt geen commissie over de vooraanmelding. Want UWV heeft de subsidie niet uitgekeerd.

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt als ambassadeur?

Antwoord:

Je mag het helemaal op je eigen manier en tempo doen. Je kan heel hard werken. Maar wij zouden juist slim te werken.

Moet ik nog een bijdrage leveren aan jullie programma?

Antwoord:

Dit is totaal niet nodig. Maar het mag natuurlijk wel. We staan altijd open voor leuke creatieve ideeën

Hoe wordt het STAP-budget aangevraagd?

Antwoord:

Er zijn jaarlijks zes tijdvakken waarbinnen STAP-budget aangevraagd kan worden (in 2022 zijn dit er vijf). Het beschikbare budget wordt verdeeld over deze aanvraagtijdvakken:

✅ Januari t/m februari (vanaf 2023)

✅ Maart t/m april

✅ Mei t/m Juni

✅ Juli t/m augustus

✅ September t/m Oktober

✅ November t/m December

Note: Is de deelname van de deelnemer in een bepaalde periode niet toegekend, dan kan hij/zij het volgende periode nog een keer proberen.

Om hoeveel commissie gaat het?

Antwoord:

Dit is dus € 250,- inclusief btw per deelnemer die zich aanmeldt via jouw unieke link.

Mag mijn personeel zich inschrijven voor jullie programma in combinatie met het STAP-budget en mijn unieke website affiliate link?

Antwoord:

Nee, zo houden we het eerlijk en transparant.

Op naar een Next Level samenwerking